Over mij

OVER MIJ

"Droom van morgen, maar begin vandaag!"

MIJN VERHAAL

Mijn weg naar leefstijlcoach begon een aantal jaar geleden. Ik werkte in het bedrijfsleven, maar werd daar niet gelukkig van. De werkdruk was hoog, ik maakte lange dagen, werkte vaak avonden en weekenden en kwam uiteindelijk bijna overwerkt thuis te zitten. Om me heen zag ik steeds meer mensen met een veeleisende baan, in combinatie met een druk sociaal leven, die hun best deden om alle ballen hoog te houden en een burn-out kregen. Ik was ook een van hen geworden. Ik was alleen maar aan het rennen.

Tot ik in 2015 mijn eerste dochter kreeg wat alles in perspectief plaatste. Ik besefte dat ik zo niet langer door kon gaan en beter voor mezelf moest gaan zorgen. Ik ging het sporten weer oppakken, gezonder eten maar niet minder belangrijk, ik pakte ook vaker en bewust een moment van ontspanning. De buikpijn, hoofdpijn en het gejaagde gevoel waren al snel verdwenen en ik voelde me zo veel energieker!

Ik heb altijd al interesse gehad in voeding en beweging, maar ik wilde er nog meer over weten. Ik besloot het roer om te gooien. In 2018 startte ik met de opleiding tot leefstijlcoach en begin 2020 nam ik de grote stap mijn baan op te zeggen en volledig te gaan voor mijn droom: het opzetten van een eigen praktijk. Inmiddels begeleid ik met veel plezier mensen naar een gezonder leven.

Gezondheid is het mooiste wat je jezelf kunt geven

Ik wil jou graag helpen het allerbeste uit jezelf te halen, op een manier die bij jou past. We gaan samen werken aan een gezonder leven, waarbij we aandacht besteden aan voeding, beweging en ontspanning. Jij bepaalt waar we aan gaan werken. Dit doen we in kleine stapjes, waardoor de kans op een blijvende verandering het grootst is.

Wil jij je fysiek en mentaal weer energiek en fit voelen? Doe dan mee. Ik hoop je snel te zien!