CooL programma

COOL PROGRAMMA

Wat is CooL?

Vanaf januari 2019 is het CooL (Coaching op Leefstijl) programma opgenomen in de basisverzekering als Gecombineerde Leefstijlinterventie (GLI). Het is een programma gericht op het verbeteren van de algehele leefstijl van mensen die als doel hebben om blijvend gewicht te verliezen. Naast betere eetgewoontes en meer beweging is er ook aandacht voor slaap & ontspanning, stress, vitaliteit en werk & privé balans.

CooL is een 2-jarig programma en streeft naar een verbetering in de leefstijl, gezondheid en kwaliteit van leven. Dat wil zeggen dat er zal worden gewerkt aan inzicht in basiskennis, motivatie, valkuilen en belemmeringen zonder een te grote focus op gewicht of voedingsinname. Je leert zo zelf een bewuste, gezonde keuze te maken op basis van wat bij jou past.

Het programma bestaat uit 8 individuele gesprekken met mij als leefstijlcoach en 16 groepsbijeenkomsten van 1,5 uur. De groepsbijeenkomsten zullen ongeveer één keer in de maand plaatsvinden.

Leefstijlcoach Breda

Het CooL-programma wordt vergoed vanuit de basisverzekering voor:

Daarnaast is het belangrijk dat je:

In het voorjaar van 2024 start ik weer nieuwe CooL groepen. 

Heb je interesse, neem dan contact met me op!

Wil je meer weten over de inhoud van het CooL-programma, welke voordelen het programma heeft en waar en wanneer het programma start?

Stuur dan een bericht via onderstaand contactformulier.